• SEPSE NE KRIJOJME...
  • Besojini eksperiencës sonë
    16 vite eksperiencë në fushën e krijimit. 16 vite në mediat shqiptare & tregun e biznesit.
  • slidebg2
    Ne ju ndihmojmë të rritni Biznesin tuaj
    Biznese & Media
    Reklama, spote, krijim logo, website, programime, dokumentarë Skenografi televizive, social network Konsulencë ideimi dhe marketingu

Të bësh biznes - Marketing & Krijimtari

1222.png

KUSH JEMI NE

Një staf me një eksperiencë 16-vjeçare në treg

Gjithçka i nevojitet biznesit tuaj e gjeni tek ne. Profesionalizëm Ju bëni zgjedhjen tuaj, AF creative bën zgjidhjen më të mirë, më të lirë dhe mbi të gjitha ME CILESORE...

54900eb1c90c642d373e731f_retina.svg
KRIJIM REKLAMASH

Ideim dhe prodhim reklamash, spote, promo, Prezantime 3D, projeksione 3D etj...

54900eb1c90c642d373e731f_retina.svg
KRIJIM WEBSITE

Krijim website, programime, hostim, domaine. Menaxhim të social network(Facebook,Twitter,Youtube etj)... 

54900eb1c90c642d373e731f_retina.svg
KRIJIM BRAND

Krijim Logo, kartvizita, billboarde, fletëpalosje, broshura, postera etj

54900eb1c90c642d373e731f_retina.svg
MARKETING

Doni të reklamoni mallrat apo shërbimet tuaja siç duhet dhe ku duhet?! Na kontaktoni dhe ne do ju japim zgjidhje menjëherë...

54900eb1c90c642d373e731f_retina.svg
MEDIA

Krijim dhe konsulencë gjithçka i përket TV, Radio, Website etj. Ofrojmë shërbim cilësor për Live Stream TV & Radio  

54900eb1c90c642d373e731f_retina.svg
Video productions

Dokumentarë, reportazhe, video klipe profesional, modelime 3D, filma etj, ...

TE BESH BIZNES - MARKETING & KRIJIMTARI

Ju na jepni besimin tuaj, ne ju japim përkushtimin tonë

Portofol

Disa nga punët e bëra nga stafi i AF creative. 

Website  Logo
Web Design
548c2751ab0c60ef68854df6_8976.jpg
lOGO
Web Design/Video
54900c217a09b8684bcbfa66_6543.jpg
5492b29bfb5dd18049fb3add_shutterstock_173449544.jpg

Investo ne imazh

Ne dispozicion te klientit

Stafi yne eshte i perkushtuar ne maksimum ne sherbim te klienteve tane. Ne jemi ne dispozicion te partnereve tane ne biznes 24 ore ne 7 ditet e javes. Ju na jepni besimion tuaj, ne ju japim eksperiencen tone...